Varför ska man använda Melanotan? & Våra rekommendationer

Varför ska man använda Melanotan?

Om du normalt har svårt för att bli brun eller om du ofta bränner dig i solen eller i solariet så är Melanotan verkligen något för dig. Melanotan hjälper dig att få en jämn och fin bränna.

Med Melanotan i kroppen kommer du inte att behöva sola lika ofta eller lika länge, så om du lägger flera hundra i månaden på att sola solarium så är Melanotan något som kommer få dig att spara in på alla onödiga soltimmar.

Melanotan hjälper kroppen att producera hormonet melanin som är det hormon som gör huden brun i solljus.

Jag har själv använt Melanotan i 7år och jag var den som annars låg och pressa i solariet i princip varje eller varannan dag. Jag ville ha en snygg bränna och som alla vet så lägger sig solariebrännan sig efter någon dag eller två.

En vän till mig var den som presenterade mig för Melanotan, han var alltid snyggt brun, typ som att man precis kommit tillbaka från en spraytan men utan de där fläckarna som man ofta blir då sprayen ofta inte lägger sig helt jämt. Så när jag väl själv provade på Melanotan så insåg jag att det var helt omöjligt att sola så ofta som jag gjorde innan för hade jag fortsatt med det hade jag varit bokstavligen svart 🙂

Det jag lärt mig efter alla år är att Melaontan måste anpassas efter individen och vad för pigment man har samt hur stor eller liten man är. Till exempel så behöver en tjej på 55kg betydligt mindre doser än en kille på 90kg. Så det är viktigt att själv förstå vilken dos man ska ha och inte göra som ”alla andra gör”. Läs på så du vet vad du gör, för om du överdoserar Melanotan kommer du att bli fläckig och riskerar att få massvis med leverfläckar, som oftast försvinner när man slutar med Melanotanet. Men varför ska man behöva bli fläckig bara för att man är okunnig?

Vill du få ut de mesta och slippa onödiga biverkningar så följ mina rekommendationer så kommer du definitivt att bli nöjd med din solbränna.

Rekommendationer

En person som väger mellan 50 – 60 kg ska bra ta 1 enhet per dag.

En person som väger 60 – 75 kg kan ta 1 – 2 enheter per dag.

En person som väger 75 -95 kg kan ta 1-3 enheter per dag.

Men börja alltid med lägsta dosen ett par dagar för att vänja kroppen och för att känna på hur pass känslig du är för preparatet. Vid lägre doser upplever man oftast inga eller enbart små biverkningar. Så blir du illamående kort efter att du tagit ditt mello så sänk dosen till hälften. Ligg på den lägre dosen ett par dagar innan du höjer igen.

När du kört klart på din första melaotan ampull så är det nu dags för att ha en planering för dina underhållningsdoser. Ja om du slarvar med det kommer du definitivt inte få ut så mycket av ditt Melanotan. Det är många som frågar mig samma sak och det är varför dem inte blir lika bruna som mig och att dem bara blir väldigt bruna i början men sen börjar det avta allt eftersom. Det är för att dem personerna inte tar underhållningsdoser. Så lägg upp ett schema för dina doser och även här så är det anpassat efter din vikt och tolerans.

Oftast räcker det att ta en dos var tredje eller var fjärde dag. Mer är inte alltid bättre och när det kommer till Melanotan så stämmer det verkligen. Så ta dina underhållningsdoser men överdriv inte.

Jag hoppas du fått användning av mina råd.

Köp ditt Melanotan Här >>

varför-använda-melanotan       Melanotan-resultat      mello2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *