[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Vad är Melanotan 2?

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Kort om Melanotan 2

Än så länge är Melanotan helt lagligt att inneha och att använda, men man får inte sälja produkten. Anledningen till det ska vara att läkemedelsverket klassat preparatet som läkemedel med stöd i att för att man ska kunna använda Melanotan behövs injektions verktyg. Det argumentet är ganska missvisande då det finns Melanotan i nässpray. Det står också mycket propaganda om Melanotan och tittar man på vem som skriver dem inläggen så är det alltid myndigheter eller predikare. Dem har ingen forskning som stöd i sina påståenden och deras argument saknar helt substans. Det finns inte ett enda dokumenterat fall som har stöd bakom sig att produkten skulle vara farlig för människan att använda.

Så med andra ord är Melanotan helt lagligt att bruka och det är inte farligt.

Har du en annan åsikt och har substans bakom dina åsikter förutom propaganda så är du välkommen att skriva det i bloggen och vi bemöter din kritik eller ditt påstående med fakta.

[/spb_text_block] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Hur använder jag Melanotan & hur länge räcker ett kit?

Vi på Mello2.org är först med att informera alla om vad Melanotan är och hur det fungerar samt hur man ska använda det. Vi kommer hela tiden att uppdatera er med ny information som är aktuell. Det finns gott om negativ propaganda som oftast består i okunskap, man pekar finger men har egentligen inget att stödja sig på mer än att det inte är godkänt av läkemedelsverket.

Vi på Mello2 vill informera dig så du vet vad du kan förvänta dig av ditt Melanotan.

Ett kit ska fungera som en uppladdnings fas, och på så vis kommer kroppen att producera mer av ditt kropps egna ämne Melanin. Därefter tar man underhållningsdoser som beror på vilken bränna och färg man önskar sig, var tredje eller var fjärde dag brukar räcka för den som inte vill se ”brun utan sol målad”… ja som en fitness atlet som fått sig två spraytan efter varandra. 

Så är du ute efter en fin bränna som inte är för överdriven så följ anvisningen om att ta underhållsdoser var tredje eller var fjärde dag. Hur stor dosen ska vara är individuell och standard är 1 – 2 enheter på insulin sprutan. Blir du lätt illamående rekommenderas endast 1 enhet. 

Om du vill bli väldigt brun ska du öka på antalet doser till varannan dag eller var tredje dag och öka antalet enheter till 2 per dosering.

[/spb_text_block]