Om Mellofabriken

Mellofabriken, även tidigare kända som Mellobutiken inom sin genre för dig som gillar skönhet och det lilla extra för att krydda vardagen.

Vår affärsidé har finslipats under en längre tid och nu har vi sedan en bra tid tillbaka lanserat våra väl beprövade kvalitetsprodukter. Vi består av mestadels tjejer och en handfull killar med en stor samlad kompetens och erfarenhet av internetförsäljning, produktutveckling, marknadsföring, skönhet & hälsa samt lång erfarenhet av vår huvudprodukt – melanotan 2 – även kallat barbiedrogen. Vårt mål är att snabbt, smidigt och tryggt erbjuda dig marknadsledande kvalitét till rätt pris. Vi blev störst väldigt snabbt och därmed har det varit tufft att under vissa perioder tillhandahålla så stora volymer med produkter som vi har önskat. Vi har alltid levererat och nu är vi tillbaka med större lager, flera packstationer så nu är vi helt enkelt förberedda på allt! 

Vi var alla trötta på flertalet sämre och oseriösa hemsidor/online butiker som både lurar och vilseleder sina kunder. Detta ledde oss till att skapa denna webshop och plattform för alla er som vill bli bruna, smala och snygga.

Utöver melanotan 2 har vi tagit fram produkter för både män och kvinnor som vill komma i form eller liva upp tillvaron med potenshöjande produkter. Vi utlovar nöjd kundgaranti och värdesätter varje kundrelation med vårt måtto att du ska bli nöjd med våra produkter till varje pris.

Vi har under flera år testat liknande råvaror hos ledande leverantörer och med stor omsorg valt våra partners som arbetar under HACCP och GMP standard.

Gör som redan många andra och följ med oss på en gemensam resa mot bättre hälsa för både ung som gammal, tjej som kille. Passa på att testa barbiedrogen (Melanotan 2) som länge diskuterats som en blandning som både gör dig brun, smal och kåt.

Varmt välkomna till oss på Mellofabriken, din sol på nätet.

0