Melanotan information

Hur använder jag Melanotan och hur länge räcker ett kit?

Vi på Melllo.se är först med att informera alla om vad Melanotan är och hur det fungerar samt hur man ska använda det. Vi kommer hela tiden att uppdatera er med ny information som är aktuell. Det finns gott om negativ propaganda som oftast består i okunskap, man pekar finger men har egentligen inget att stödja sig på mer än att det inte är godkänt av läkemedels verket.

Vi på Melllo.se vill ge dig korrekt information så du själv får avgöra vad du anser.

Vi på Melllo vill informera dig så du vet vad du kan förvänta dig av ditt Melanotan.

Ett kit ska fungera som en uppladdnings fas, och på så vis kommer kroppen att producera mera av ditt kropps egna ämnet Melanin. Därefter tar man underhållningsdoser som beror på vilken bränna och färg man önskar sig, var tredje eller var fjärde dag brukar räcka för den som inte vill se ”brun utan sol målad”… ja som en fitness atlet som fått sig två spraytan efter varandra.

Så är du ute efter en fin bränna som inte är för överdriven så följ anvisningen om att ta underhållsdoser var tredje eller var fjärde dag. Hur stor dosen ska vara är individuell och standard är 1 – 2 enheter på insulin sprutan. Blir du lätt illamående rekommenderas endast 1 enhet.

Om du vill bli väldigt brun ska du öka på antalet doser till varannan dag eller var tredje dag och öka antalet enheter till 2 per dosering.

När ska man ta sitt Melanotan?

För att få den bästa effekten av produkten ska man ta det innan man ska sola, anledningen är att kroppen stimuleras direkt av ämnet och man får den absolut bästa effekten om tar det 15-60 minuter innan man ska sola. Blir man lätt illamående av Melanotan rekommenderar vi att börja med en lägre dos ett par dagar och därefter höja dosen. Du som är känslig ska ta din dosering på kvällen precis innan du ska sova, på så vis sover du bort det eventuella illamående du kan uppleva

Illamåendet är övergående och beror främst på att kroppen inte är van vid ämnet och är alltid dos relaterat. Nu blir inte alla illamående och för er som inte blir det försök alltid att ta ert Melanotan INNAN ni ska sola.

Vad är en enhet?

På insulin sprutan fins det 1 – 10 markerat o massa små streck däremellan. Vi menar alltså de större markeringarna 1 – 10 som en enhet. Totalt har en insulin spruta 10 enheter. En Melanotan kur har då 20 enheter eftersom du blandar i allt vatten som medföljer i ditt Melanotan Kit.

Vad är det för vatten som medföljer?

Vattnet är destillerat och innehåller inga bakterier. Du ska blanda ut ditt Melanotan med allt vatten som medföljer i ditt Kit.

Hur ska jag förvara mitt Mellanotan?

Du ska ALLTID förvara det i kylskåp, inte frysen KYLSKÅPET!

På så vis håller det i ca 2 år oblandat och när det är blandat ska det användas inom 30 dagar. Därefter böjar ämnet att brytas ned och fungerar mindre bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *