FRÅGOR OCH SVAR

Kort om Melanotan 2

Än så länge är Melanotan helt lagligt att inneha och att använda, men man får inte sälja produkten. Anledningen till det ska vara att läkemedelsverket klassat preparatet som läkemedel med stöd i att för att man ska kunna använda Melanotan behövs injektions verktyg. Det argumentet är ganska missvisande då det finns Melanotan i nässpray. Det står också mycket propaganda om Melanotan och tittar man på vem som skriver dem inläggen så är det alltid myndigheter eller predikare. Dem har ingen forskning som stöd i sina påståenden och deras argument saknar helt substans. Det finns inte ett enda dokumenterat fall som har stöd bakom sig att produkten skulle vara farlig för människan att använda.

Så med andra ord är Melanotan helt lagligt att bruka och det är inte farligt.

Har du en annan åsikt och har substans bakom dina åsikter förutom propaganda så är du välkommen att skriva det i bloggen och vi bemöter din kritik eller ditt påstående med fakta.

Hur använder jag Melanotan och hur länge räcker ett kit?

Vi på Mello2.org är först med att informera alla om vad Melanotan är och hur det fungerar samt hur man ska använda det. Vi kommer hela tiden att uppdatera er med ny information som är aktuell. Det finns gott om negativ propaganda som oftast består i okunskap, man pekar finger men har egentligen inget att stödja sig på mer än att det inte är godkänt av läkemedelsverket.

Vi på Mello2 vill informera dig så du vet vad du kan förvänta dig av ditt Melanotan.

Ett kit ska fungera som en uppladdnings fas, och på så vis kommer kroppen att producera mer av ditt kropps egna ämne Melanin. Därefter tar man underhållningsdoser som beror på vilken bränna och färg man önskar sig, var tredje eller var fjärde dag brukar räcka för den som inte vill se ”brun utan sol målad”… ja som en fitness atlet som fått sig två spraytan efter varandra. 

Så är du ute efter en fin bränna som inte är för överdriven så följ anvisningen om att ta underhållsdoser var tredje eller var fjärde dag. Hur stor dosen ska vara är individuell och standard är 1 – 2 enheter på insulin sprutan. Blir du lätt illamående rekommenderas endast 1 enhet. 

Om du vill bli väldigt brun ska du öka på antalet doser till varannan dag eller var tredje dag och öka antalet enheter till 2 per dosering.

När ska man ta sitt Melanotan?

För att få den bästa effekten av produkten ska man ta det innan man ska sola, anledningen är att kroppen stimuleras direkt av ämnet och man får den absolut bästa effekten om tar det 15-60 minuter innan man ska sola. Blir man lätt illamående av Melanotan rekommenderar vi att börja med en lägre dos ett par dagar och därefter höja dosen. Du som är känslig ska ta din dosering på kvällen precis innan du ska sova, på så vis sover du bort det eventuella illamående du kan uppleva 

Illamåendet är övergående och beror främst på att kroppen inte är van vid ämnet och är alltid dos relaterat. Nu blir inte alla illamående och för er som inte blir det försök alltid att ta ert Melanotan INNAN ni ska sola.

Vad är en enhet?

På insulin sprutan fins det 1 – 10 markerat o massa små streck däremellan. Vi menar alltså de större markeringarna 1 – 10 som en enhet. Totalt har en insulin spruta 10 enheter. En Melanotan kur har då 20 enheter eftersom du blandar i allt vatten som medföljer i ditt Melanotan Kit.

Vad är det för vatten som medföljer?

Vattnet är destillerat och innehåller inga bakterier. Du ska blanda ut ditt Melanotan med allt vatten som medföljer i ditt Kit.

Hur ska jag förvara mitt Melanotan?

Du ska ALLTID förvara det i kylskåp, inte frysen, KYLSKÅPET!

På så vis håller det i ca 2 år oblandat och när det är blandat ska det användas inom 30 dagar. Därefter böjar ämnet att brytas ned och fungerar mindre bra.

Hur rent är ert Melanotan 2?

Vårt Melanotan2 tillverkas i Australien och förvaras enligt instruktioner i kylskåp och är över 99% i renhet.

Hur vet jag hur mycket och när jag ska injicera mitt Melanotan 2?

Du får en instruktions guide om hur du ska förvara ditt Melanotan2 och vilka doser vi rekommenderar att du ska hålla dig till. Följ våra instruktioner.

Vilka betalningsmetoder har ni?

Vi har två betalningsalternativ som du kan välja mellan på vår webbsida, direktbetalning genom Paypal eller att du får betalningsanvisningar via sms & mail.

Jag beställde för 3-5 dagar sedan och jag har betal men mitt paket har inte kommit, har ni inte skickat det?

Vi postar alla ordrar dagen efter att vi mottagit din betalning. Om du väljer spårbar leverans kan du vara säker på att din paket kommer fram i tid. Väljer du vanlig post så kan vi inte garantera att din vara kommer fram dagen efter då vi inte kan stå för postens slarv som tyvärr förekommer titt som tätt. Det förekommer att vissa paket har kommit fram efter 6 veckor. Vi vill understryka att det inte hör till det vanliga men att det har förekommit.

Hur lång leveranstid är det?

Normalt tar det 1-3 bankdagar att få sin leverans efter att man fullföljt sin betalning.

Hur länge räcker ett Melanotan2 Kit?

Ett kit ska användas för uppladdnings och räcker normalt i 10-20 dagar beroende på vilken dos du tar. Därefter ska du ha ett Kit som du använder för att underhålla din bränna (underhållnings doser var tredje till var fjärde dag). Om du bara köper ett Kit så kommer din färg med tiden att försvinna som du byggt upp med dit första Kit du köpt.